Gå til hoved indhold

Rampe til trailerbåde

Adgang, betaling og brug af trailer-rampeområde

Skovshoved trailer-rampeområde

Hvor findes rampen?

Rampen findes i syd-bassinet langs havnens sydligste molekant. Kør ind i havnen fra Kystvejen af indkørsel Skovshoved Havn Syd og fortsæt langs P-pladsen helt ud til rampeområdet.

Bil og trailer kan stilles i umiddelbar nærhed af rampe-området på stenbelægningen afmærket med "bil+trailer" piktogrammer, imens du er på vandet - dog MAX i 24 timer! Der må ikke parkeres indenfor pullerterne på rampe-området.

Procedure før indkørsel på rampeområde:

Anvend gerne banen til højre for klargøring, inden du kører ind på området. 

Når du er helt klar til at køre ind på rampeområdet, skal du først køre frem til den automatiske pullert. Kør forlæns ind over pullerten og vend først inde på pladsen.

Betaling

  • Gæster betaler via MobilePay med QR-kode og knappen til højre mærket 'Indkørsel'.
  • Årskortindehaver åbner ved automatisk nummerpladegenkendelse af registreret køretøj.
  • SSK-medlemmer åbner med egen nøglebrik på egen kortlæser, begge veje.

Vandscooter må kun benytte den ydre rampe, da vandscooter-sejlads er forbudt i havnen.

Kameraet tidsstempler nummerpladen foran på bilen ved indkørsel. Max tid på rampeområdet er 60 min. Ved tidsoverskridelse åbner automatpullerten ikke på vej ud. Der skal i stedet betales dobbelt takst DKK 180,- via MobilePay med QR-kode og knappen til venstre mærket 'Udkørsel' for at åbne for udkørsel.

Procedure efter indkørsel:

Kør ind over pullerten og søsæt båden straks. Umiddelbart efter søsætning køres bil og tom trailer ud gennem pullert, som åbner automatisk for samme nummerplade, der betalte med MobilePay ved indkørsel og for registrerede årskortindehavere.

Parkér bil og trailer ude på P-pladsen – Max 24 timer.

Årskort til rampen

Man kan som privatbruger købe et årskort til rampen, der giver ubegrænset adgang fra 1. april til 31. marts for en årlig afgift. Se "Havneafgifter" for pris for indeværende år.

Ved henvendelse til Havnekontoret anmoder man om årsabonnement og oplyser sin nummerplade på bilen der tilmeldes. Derefter modtager man adgang til rampen med nummerpladegengivelse, så snart betalingen er modtaget.

Kontakt havnekontoret: 

skovshoved.havn@gentofte.dk